Logo
Nijverheidsweg 65
3341 LJ
Tel. +31-(0)78-6817544
Fax. geen fax meer
Email: info@nivotherm.nl

Flowswitch MWS-DP-3

Deze doorstroomsensor wordt gebruikt om flow / no flow te signaleren. Bijvoorbeeld het bewaken van een vulstroom in productieprocessen of het signaleren van een verstopping in een pneumatisch transportsysteem.( flowschakelaar / doorstroomschakelaar )

Door de compacte behuizing en een 1" proces-aansluiting is deze sensor eenvoudig te plaatsen. Voedingsspanning van deze flowsensor is 24 VDC. De uitgang is een relaiscontact, en een optioneel 4-20 mA uitgangssignaal.

De flowsensor werkt met microgolven, bewegende vaste stoffen zoals poeders en granulaten worden gedetecteerd. Microgolven worden uitgezonden naar de te detecteren productstroom. Een deel van deze golven worden teruggekaatst naar de zender/ontvanger, en geanalyseerd of zij werden teruggekaatst door een bewegend of stilstaand product.

De microgolven dringen door eventuele productopbouw op het sensorvlak of door kunststof. De sensor kan dus ook buiten de productstroom worden geplaatst ( kunststof buis of venster van kunststof of glas).